maanantai 6. helmikuuta 2012

Arkeen paluuta


 Meillä elämä palautuu pikkuhiljaa tavallisiin uomiinsa, kahden viikon vapaiden jälkeen.. Vähemmän ja enemmän kotona olessa ja levätessä meni tuo pari viikkoa. Nyt edessä muutama tosi tiukka työviikko yötyöläisellä joka käytännössä tarkottaa aikas paljon kaksin oloa Sallin kanssa :/ Mutta toisaalta ihan kiva saada joku rytmi taas elämään, jaksaa kirjotella tänneki ehkä pikkusen useammmin..

Vähän taas vierähtänyt aikaa viime tekstistä, en oikein tiiä mitä sitä nyt kirjotelis, tuntuu että ei meillä oikein mitään oo tapahtunut :D Mutta tässä muutamia kuvia, joista todella huomaa että joku on kasvanut kauheesti!


Neiti syö ihan itse tai ainakin melkein ;)
Osaan jo liikkua hienosti
Meillä neiti jo melko ahkerasti syö kiinteitä, välillä tosiaan kyllä tuntuu että sotkeminen on paljon hauskempaa kun itse ruokailu :) Mutta niin kai sitä pikkuhiljaa oppii..

Viime viikon aikana Salli tajus pitkän tuumimisen jälkeen miten pääse ryömimällä eteenpäin! Ympyrää on pyöritty jo aika kauan mutta nyt mennään jo eteenpäinkin hitaasti mutta varmasti.. Ihan hyvä juttu kun näin saa vähän lisää virikkeitä ja viihtyy lattialla pidempään, mutta samalla tarkottaa myös sitä että äidin pitää alkaa siivota tarkemmin :) Kaikki pienet paperinpalat yms. vetää tyttö kuin magneettia puoleensa :D
istumista

Istuminenki onnistuu jo melko hyvin, tai siis ei ainakaan ihan joka sekuntti enään kaaduta. Tosin jos keskittyy yhtään mihinkään muuhun niin on jo ihan mukkelismakkelis lattialla :) Syöttötuolissa jo istutan välillä, vaikka sano neuvolassa että vasta puolenvuoden jälkeen, mutta on mun mielestä helpompi syötellä siinä kun neiti voi itsekin vähän osallistua.


Oli tänä aamuna ihana kun huomasin että pakkanen oli ainakin täällä reilusti laskenut niin puettiin Sallin kanssa ja lähdettiin pihalle kinosten keskelle kävelylle :) Oli todellakin tullut paljon lunta, onneksi oli semmosta aika kevyttä, sai kyllä äiti kunnon kuntosaliharjoituksen taas kun tuolla vaunuja lykki! Tosin oon tosi kiitollinen meijän Brioille joilla pystyy tuollakin kulkemaan, ollaan noilla kyllä pärjätty säällä kun säällä! Suosittelen todella, ihanan isot ilmakumirenkaat, hyvät jousitukset ja ennen kaikkea kevyt työntää! Tänäänkin eksyttiin metsäpoluille joissa oli kyllä lunta ihan kunnolla ja melko helposti sielläki pääsi eteenpäin.. Onneksi laitettiin noihin vaunuihin pikkusen enemmän rahaa, vaikka kyllä se meijän budjetista kirpas mutta on niitä niiden edestä käytetty (vaikka eihän noi Briot mitkään markkinoiden kalleimmat ole kuitenkaan).
Tosin eilen jouduttiin mennä kaupoille noilla meijän rattailla kun meijän matkaratas käytössä olevät Brion spinit on huollossa :/ Ja huomas että ei noi ihan parhaat siellä ole. Ihan liian isot kun hyllynvälejä kulkee ja kadet kipeenä kun joutuu kääntelemään, eli noi spinit on tonne kyllä satakertaa paremmat. No mutta ollaan ihan tosi tyytyväisiä meijän kumpiinki Brioihin kyllä!

No joo eksyin vähän aiheesta noiden rataspuheiden kanssa, oon ihan ratas/vaunuhullu. Rakastan niiden vertailua, katsomista ja koskemista :D
Meillä ei enään oo noissa vaunuissa kantokoppa käytössä kun vain parvekenukuttamisen aikana, nimittäin on kiva vähän jo nostaa tuota nojaa että toinen näkee missä mennään :) Ei tosin pitkään ikinä jaksa sinnitellä kun uni tulee aina vaunuissa..
Neiti nukku kyllä pitkästä aikaa hyvät päikkärit kun sai nukkua ne ulkona! Heräsi hymyhuulilla ja ihanan hyväntuulisena :)


Äityyspakkaus haalari ekaa kertaa päällä, aika isoa kokoa siis(ja vieläkin aika iso oli).

Herättiin hymyhuulilla mutta ei kameralle enään hymyjä tullut :)
Tässä vähän sekavasti meijän kuulumisia, lupaan kirjottaa vähän useemmin nyt "arkena" taas ja selkeämmin myös! :D

2 kommenttia:

  1. Voi että kun Salli on kasvanu, siitä on tullu jo iso tyttö!! Syömiskuvassa syöny ihan antaumuksella. :D Näitä sun kirjotuksia on mukava lukea. :) Ikävä tässä tulee..

    VastaaPoista
  2. Kyllä se vaan kasvaa niin nopeesti, että kauhistuttaa :) Oon vähän laiska ollu kirjottaa tuntuu että ei meillä täällä tapahdu oikein mitään :D Samoin ikävää täälläkin päin podetaan!

    VastaaPoista