tiistai 14. helmikuuta 2012

6 kk !

Tänäänkö se 6kk tuli täyteen ? =)
Meidän neiti täyttää tänään puoli vuotta! :) Ihan uskomatonta, missä meijän pieni vauva on? Täällä asuu jo iso tyttö, joka ymmärtää ja osaa jo vaikka mitä ;) Salli osaa: ryömiä jo vauhdilla, istua itse, syödä ja sotkea kiinteitä hienosti, jutella.. Salli kutisee vatsasta, harjoittelee hampaiden pesua ja on paras hälventämään omaa huonomieltä.. Ja ennenkaikkea Salli on meille maailman rakkain pikkuolento! Tämä puoli vuotta on ollut yksi parhaista meijän elämässä!




Ajatukset on kyllä tänään palannut sinne synnytyssaliin.. Se oli kovaa hommaa se, mutta onneksi tuli tehtyä tulos oli nimittäin niin verraton <3
Kohtapuolin alkaa olla ihan tasan 6kk kun meidän ihme putkahti maailmaan eli kello 18.36 14.8.2011 <3




Tämä ystävänpäivä ja Sallin puolikas synttäri päivä menee meillä oikein rauhallisissa merkeissä, yötyöläinen lähti juuri viimeiseen vuoroon tähän putkeen. Eli vapaat alkaa huomenna!! Sallin kanssa käytiin vähän ostoksilla, ostettiin puolvuotisilahjanalle pikkuselle, ja toinen oli ihan innoissaan ;)

Näin meillä vähän ehdittiin juhlia
Sallia ja ystävänpäivää <3
Meillä ystävänpäivää juhlitaan varmaan huomenna pikkusen kun tosiaan alkaa ne vapaat.. Ja Sallin juhlia juhlistetaan viikonloppuna ainakin kummikahveilla ja varmaan isovanhemmista ainaki osa pyörähtää täällä kahveilla :)

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Täällä ilta jatkuu iltapuuroilla, kylvyillä ja perus iltatouhuilla =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti