maanantai 27. helmikuuta 2012

Huonosti nukuttua yötä seuraa hyvä päivä?

Meillä takana erityisen huonosti nukuttu yö..
Mentiin Sallin kanssa ihan aikaisin nukkumaan tai siis neiti meni jo vähän ennen kasia ja itsekin seurasin perässä jo kymmenen aikaan. Mutta ensimäinen ongelma olin minä itse, en meinannu saada unta! Tosi harvinaista mulle :D No joo sittenkun itse sain unta, oli Sallin yö tietenki levottomista levottomin.. Pientä itkua ja yninää, sekä pyörimistä kokoajan. Ja tietenki se häiritsee omia unia, ja en jaksa muuta kun tunkea tissin suuhun.. Jotenka meijän neiti 6,5kk söi taas viime yönä varmaan viis kertaa :D  No se ei häiritse yhtään, jos sitten nukkuu pitkään mutta ei niin käynytkään, kun neiti heräsi noin kello 5.10, hiphurraa!
No onneksi mies tuli töistä kuuden jälkeen, ja löysi makuhuoneesta rääkyvän pikkutytön ja ihan pihalla olevan vaimon:D

Ja tietenki nyt meijän perheen kaksi muuta osapuolta nukkuu ja itse en saa unta, joten kukun täällä niin väsyneenä... Onneksi nämä yöt on meillä harvinaisia, tai ainakin on ollut ja toivotaan että suunta ei  muutu! Oisko syynä nyt se, että meijän pikku pirpana on oppinu hirveesti kaikkea, jotka sitten sekottavat yöunia, tiedä siitä?

No eiköhän tämäki päivä kulu väsyneenä tai ei, ollaan kuitenki päästy Sallin vauva aika tosi helpolla näiden valvomisien suhteen.. niin ehkä tätäki pitää välillä kokea :)

Tosin meijän piti tänään eksyä ekaa kertaa tohon läheiseen asukaspuistoon, mutta voi olla että se jää tosiaan nytten huomiselle :)

Mutta toiveissa otsikon mukaan hyvä päivä kaikesta huolimatta, sillä meillä yhteinen vapaailtaa, pitkästä aikaa!
Teemana tänään "Aikainen lintu madon nappaa", yritetään tehdä tästä siis kiva päivä :)
Aamu-unilla :)


Kyllä väsyttää kun aikaisin herää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti