keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Punaisia poskia ja iloisia mieliä :)

Tämä viikko onki alkanut mitä parhaimmin, vaikka ounastelin tylsääkin tylsempää työviikkoa ja Sallin kanssa yksin kotona oloa.. No joo tottakai työviikkoihin kuuluu omat "jänniteensä", tai siis jos toinen on kääntänyt taas rytmin päälaelleen ja elää ihan eriajassa ei voi elämä ihan ruusuilla tanssimista olla.. Meillä ainaki näissä viikoissa käydään isoja tunneskaaloja: itse tunnun aina syrjäänheitetyltä kun lähes kaikki meijän yhteinen valveilla olo aika(tänäänki noin. 3h) menee Sallin hoitoon, ruokaan ja sellaseen.Mies taas on usein aika äreä ja kiihtyvä, joten oikein riitelyaltis ilmapiiri..No noi on kuitenki vaan pikkukiistoja ja ehkä enemmänki mielipiteiden kiivasta vaihtoa, ei oikeestaan olla koskaan kauheesti riidelty. . Mutta niin mones kerta näitä viikkoja että tiedän jo että yritän hillitä itseni ja olla valittamatta (ei todellakaan onnistu ikinä:) ), tiedän että tuun saamaan huomiota ja helittelyä kun työputki ohi ;) Oon vaativa ja tarvin läsnäolo ja helittely annoksen joka päivä!

No joo mutta tähän viikkoon siis!
Me ollaan ehitty käydä kaupoilla ja kahvilla mitä parhaassa seurassa. Tein sitä paitsi Sallille muutaman ihanan vaatelöydön, vaikka ei meille uusia vaatteita todellakaan tarvittais :D Mutta muutama kiva ale rekistä ja päälle kauan himoitsemani farkkuhaalarit, ei nekään kalliit ollut mutta en periaattestakaan juuri osta Sallille uutena vaatteita. Mun mielestä on turha maksaa niistä niin paljon kun käytettynä saa hyviä niin halvalla, ja Salli on saanut kaikilta ihan kauheesti vanhoja tosi hyviä vaatteita.. On sitte ostanu ihan muutaman superkivan vaan itse.. Mutta juu siis ostin noi haalarit 74cm, mutta lindexin vaatteet on aika pientä kokoa ja noi oli just sopivat nyt! Haluun käydä ostaa vielä Sallille samanlaiset vaikka 86, oon niin innostunu noista ja ne ois kesäksikin kivat(jos niitä vielä on siellä jäljellä, pakko olla!).
Ollaan ulkoiltu oikein kunnolla, tänään meni melkein 2,5h rikki tuolla noin. -10 (mun mielestä ihan hyvä suoritus!).Joten punaisia poskia todella löytyy :)... Ja ekan kerran varpaat jäässä tänä talvena, tuntu omalla tavallaan hyvältä!
Mutta tänkin päivän ulkoilu oli mukava kun oli seuraa, oltiin ulkoilemassa meijän uusien tuttavuuksien kanssa tästä läheltä! Oikeeastaan ensimmäinen mammakaveri mulle täältä lähisalueelta, tosi huippua :)

Fiilis siis korkealla ja huomenna jatketaan taas jotain mukavaa, päivät kuluu nopeesti kun on tekemistä! Nyt pikasuihkuun ja pikkutuhisian viereen nukkumaan, elämä on oikeestaan aika ihanaa <3 ;)

ps. Jaksoin jumpata cymstickillä vielä ton kävely lenkin päälle, ja arvatkaa kellä on olemattomat vatsalihaksen niin kipeet :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti