keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kirjoitus laiskuus loppu nyt :)

Mulla on ollut joku kirjotuslaiskuus, aina vaan mietin että pitäis kirjottaa tänne mutta en saa aikaseksi vaan sitä :)

Tuntuu tosin että ei meillä mitään tapahdu niin ei voi kirjottaakaan(tekosyy!) ;) Mutta oon kyllä sitäkin ahkerammin lukenu muiden blogeja, oon ihan blogikoukussa useaampaankin blogiin!


Juu mutta, tässä reilussa viikossa ei meilletosiaan mitään maatamullistavaa oo oikeestaan tapahtunut.. Käytiin Sallin kanssa neuvolassa, tyttö kasvaa hyvin ja muutenki kaikki ok. Tosin taas ollaan kärsitty pikkunuhasta(niinku aina tuntuu että neuvolassa ollaan vähän kipeenä eli tasan kuukauden välein;)). Meillä menee kiinteitä jo tosi hyvin, lähes kaikki mitä antaa niin menee kyllä! Ja meijän neidin herkku on vauvojen kaurapuuro, isäänsä tullu tyttö siis ;)


Yötyöläisen hullu työputki takan vihdoin ja viimein , tuntu että olin tyttösen kanssa kaksin niin paljon että oli ihan yksinhuoltaja olo(ja nostan oikeille yksinhuoltajille tosiaan hattua, siinä on todellisia sankareita!). Mutta nyt meillä on onneksi menossa yhteinen melkein kahden viikon ihan täysi vapaa, jotenka tää perhe nauttii nyt täysillä olostaan! 


Tästä tuli nyt ihan pätkä mutta kirjottelen ja laitan uusia kuvia ihan pian, lupaan itselleni nyt :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti